Toetajad

Eesti ATH Liit ei saaks tegutseda ilma meie toetajate ja vabatahtlike panuseta. Aitäh kõigile meie liikmetele ja toetajaliikmetele, sõpradele ja lähedastele – tänu teile saame viia oma sihte ellu.

Suured tänud KÜSK`ile, kes toetab sügisel 2024 meid arenguhüpet ettevalmistava projektirahastusega.

Projekt “Eesti ATH Liidu huvikaitseline tegevuskava koostöövõrgustiku edendamiseks ning peamiste sõnumite väljatöötamiseks kommunikatsioonis ja koolitustel” kestab kuni 30.11.2024.

Toetus summas 4000 EUR võimaldab meil viia ellu projekti peamist sihti: koostada huvikaitseline tegevuskava koostöövõrgustiku edendamiseks. Töötame välja oma põhisõnumid, mida rakendame kommunikatsioonis ja koolitustel arvestades nii aktiivsus- ja tähelepanuhäire (ATH) diagnoosiga inimeste kui sidusrühmade tegelikke ootuseid, vajadusi ja väljakutseid ning loome mõõdikud, mis toetaks protsessi edasiste arengute jälgimist.

Koos arengukonsultant Jaan Apsiga kaardistame me liidu peamised siht- ja sidusrühmad, läbi fookusgrupi ja täiendavate intervjuude õpime tundma nende ootuseid, vajadusi, raskuseid; koostame siht- ja sidusrühmi arvestava tegevuskava koos mõõdikutega ning töötame ühises töötoas välja liidu põhisõnumid. Protsessi kaasame me ATH kogukonna nii meie liikmeskonna kui eri siht- ja sidusrühma esindajate näol ning jagame arenguid meie sotsiaalmeedias.

Toetusmeetme kohta saab rohkem lugeda SIIT